Famous Kids

Termeni si conditii

Politica de confidentialitate

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului FamousKids.ro cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenziile deja efectuate etc.

In eventualitatea in care vindem sau dispunem intr-un alt mod de o fractiune sau de intregul nostru business catre o alta parte, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.

Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. De asemenea vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat.

Plata si Livrarea

Toate preturile includ TVA.

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului FamousKids.ro are valuare contractuala.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid sau Posta Romana, dupa caz. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Livrarea prin curierat rapid se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de sambata, duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in legatura cu durata de timp in care acesta va putea ajunge la dumneavoastra.

Inainte de a comanda un produs, va rugam sa verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi pastrate timp de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care reintra in stocul FamousKids.ro. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de FamousKids.

Responsabilitati privind produsele

FamousKids.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru cade in responsabilitatea firmei de curierat prin care au fost livrate. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta FamousKids.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

FamousKids.ro nu ofera alte garantii pentru produsele comercializate pe site decat cele prevazute de producatori. Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta telefonic.

Imaginile prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor FamousKids.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, FamousKids.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

Reclamatii privind produsele

FamousKids.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile (textul, fotografiile si materialele video) produselor prezentate, acestea fiind puse la dispozitie de catre furnizori. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). FamousKids.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai face parte din oferta curentă a furnizorului, acesta a schimbat pretul sau a intervenit un alt motiv care ar influenta comanda, livrarea sau relatia cu furnizorii.

Daca, la alegerea clientului, produsele sunt livrate prin Posta Romana, eventualele daune produse in timpul livrarii vor fi solutionate strict intre client si aceasta companie de transport.

Returul produselor

Potrivit articolului 4, litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130 din 30 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris magazinul Famous Kids ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsele pot fi returnate numai printr-o firma de curierat si numai daca sunt in aceleasi conditii in care au fost primite (sigilate), nu sunt deteriorate si nu prezinta semne de uzura.

Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca FamousKids.ro sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.

Contravaloarea marfii returnate va fi inapoiata prin transfer bancar in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa etc. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit), FamousKids va considera returul ne-valid si va fi indreptatit sa refuze restituirea pretului.

Nu se pot returna produsele achizitionate de societati comerciale si cele care se aduc pe comanda speciala. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

© Famous Kids 2024
Powered By famouskids.ro.