Famous Kids

FAQ

Întrebări puse frecvent

De ce nu pot accesa contul de meu?

Exista mai multe explicatii. O posibilitate poate fi faptul ca datele de acces la contul Dvs sunt incorecte, caz in care aveti posibilitatea sa solicitati recuperarea parolei. O alta posibilitate pentru care nu puteti accesa contul de administrare este suspendarea temporara sau definitiva a acestui drept. Dreptul de accesare a contului de administrare este suspendat definitiv ca urmare a incalcarii repetate a Termenilor si conditiilor de utilizare al acestui site. Aceasta masura extrema este insotita intotdeauna de stergerea tuturor informatiilor dvs. Inainte de suspendarea definitiva a dreptului de acces la contul de administrare se aplica masura suspendarii temporare. In acest caz, aceasta masura poate fi rezultatul incalcarii termenilor si conditiilor de utilizare al acestui site.

Pot face propuneri legate de continutul site-ului?

Incurajam initiativele care contribuie la o cat mai buna informare a vizitatorilor acestui site. O puteti face prin formularul " Contactati-ne" de pe fiecare pagina in partea de joz a pagini sau de pe prima pagina in meniu.

Care este valoarea minima pentru care pot comanda?

Valoare minima a unei comenzii este de 40 RON fara alte taxe (transport etc.), rezervandu-ne dreptul de a refuza comenzile ale caror informatii sunt incomplete.

Daca pretul afisat este diferit de pretul real?

Preturile produselor de pe site sunt exprimate in RON, includ TVA. Daca ati comandat un produs cu pretul afisat eronat, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda in noile conditii.
© Famous Kids 2024
Powered By famouskids.ro.